Gaji CEO VS Gaji Menteri Di MalaysiaPrevious Article
BF Mengganas Sebelum RogolNext Article
Breaking News
  • Zhang Ziyi Dibayar RM347 Juta Untuk Melacur Media China hari ini kecoh dengan pendedahan skandal seks bekas pegawai tertinggi kerajaan mereka, Bo Xilai yang kini didakwa membayar sejumlah wang untuk hubungan seks bersama aktress & selebriti terkenal [...]
  • Pengalaman Gangguan Misteri Menyeramkan Sejak Tahun 2000 (part6) Salam. Apa khabar semua? Hari ni miss nak cerita apa yg miss alami petang semalam. Aduhai, badan ni masih lemah-lemah & otak masih lembap. Mood pun sendu aje. Sebelum miss [...]
  • Zionis Bina Kubur Di Kawasan Masjid Al-AqsaBAITULMAQDIS: Rejim Zionis merancang membina beribu-ribu kubur palsu Yahudi di sekitar Masjid Al-Aqsa dan Bandar Lama Baitulmaqdis untuk menghasilkan kesan Kota Yahudi di kawasan itu. Satu laporan yang dipetik oleh Yayasan [...]

Latest Hot

Dirogol Ketika Ponteng Sekolah

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Dirogol Ketika Ponteng Sekolah
Related Articles

Dirogol Ketika Ponteng Sekolah | Apabila sampai di tempat kejadian, mangsa dirogol dua pelajar lelaki berusia 15 tahun di hadapan seorang rakan perempuannya.Rakan mangsa tidak berbuat apa-apa dan terus merahsiakan tentang kejadian itu. Selepas dirogol, mangsa terus balik ke rumah.

rogol ponteng+xlupa.net  Dirogol Ketika Ponteng Sekolah

Seorang bapa berusia 56 tahun yang dipanggil ke sekolah untuk berjumpa guru anak perempuannya berusia 16 tahun terkejut apabila dimaklumkan anaknya dirogol dua pelajar lelaki.

Rahsia perlakuan sumbang itu terbongkar apabila mangsa dipanggil seorang guru lelaki untuk membuat pengakuan terhadap kejadian yang berlaku kepada diri mangsa. Bapa mangsa yang kecewa dengan kejadian itu kemudiannya membuat laporan di Balai Polis Mahang.

Pada hari kejadian, mangsa bersama dua rakan perempuannya mengambil keputusan untuk ponteng sekolah. Mereka turut ditemani tiga pelajar lelaki lain. Setelah berbincang, mereka bersetuju untuk pergi ke sebuah rumah dalam ladang kelapa sawit.
Apabila sampai di tempat kejadian, mangsa dirogol dua pelajar lelaki berusia 15 tahun di hadapan seorang rakan perempuannya.

Rakan mangsa tidak berbuat apa-apa dan terus merahsiakan tentang kejadian itu. Selepas dirogol, mangsa terus balik ke rumah.

Jurucakap polis berkata, memandangkan mangsa masih di bawah umur, kes ini akan disiasat di bawah Seksyen 376 Kanun Keseksaan kerana merogol.

Comments

Tak Lupa Komen

Rogol

Remaja Dipaksa Minum Sebelum Dirogol

Remaja Dipaksa Minum Sebelum Dirogol   0

KUCHING: Seorang remaja bukan saja dipaksa meneguk minuman keras hingga mabuk, malah turut dirogol bakal abang iparnya dalam kejadian di rumah sewa di Jalan Sultan Tengah, di sini.Mangsa berusia 18 [...]