Gaji CEO VS Gaji Menteri Di MalaysiaPrevious Article
BF Mengganas Sebelum RogolNext Article
Breaking News
  • Gambar Penerjun Air Asia Miri Seorang lelaki yang juga merupakan salah seorang staf Air Asia didakwa terjun dari kapal terbang Air Asia yang sedang bergerak di Lapangan Terbang Miri, Sarawak semalam.Chong yang berusia 24 tahun [...]
  • Jawapan Ustaz Azhar Idrus Fakta Kewujudan DinosaurRasanya ramai yang tahu akan haiwan ini, sejenis reptilia yang tersangat besar dan menggerunkan yang dikatakan hidup pada zaman dahulu, filem mengenai dinosaur juga pernah di popularkan suatu ketika dahulu [...]
  • Budak Kangkang Beroda Paling Jauh Masuk World Record Seorang budak lelaki berumur 11 tahun bernama Rohan Kokane sebelum ini telah berjaya mencatat rekod dunia dengan meluncur dan merapatkan badannya di bawah sebatang besi yang hanya berjarak 6.75 inci [...]

Latest Hot

Dirogol Ketika Ponteng Sekolah

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Dirogol Ketika Ponteng Sekolah
Related Articles

Dirogol Ketika Ponteng Sekolah | Apabila sampai di tempat kejadian, mangsa dirogol dua pelajar lelaki berusia 15 tahun di hadapan seorang rakan perempuannya.Rakan mangsa tidak berbuat apa-apa dan terus merahsiakan tentang kejadian itu. Selepas dirogol, mangsa terus balik ke rumah.

rogol ponteng+xlupa.net  Dirogol Ketika Ponteng Sekolah

Seorang bapa berusia 56 tahun yang dipanggil ke sekolah untuk berjumpa guru anak perempuannya berusia 16 tahun terkejut apabila dimaklumkan anaknya dirogol dua pelajar lelaki.

Rahsia perlakuan sumbang itu terbongkar apabila mangsa dipanggil seorang guru lelaki untuk membuat pengakuan terhadap kejadian yang berlaku kepada diri mangsa. Bapa mangsa yang kecewa dengan kejadian itu kemudiannya membuat laporan di Balai Polis Mahang.

Pada hari kejadian, mangsa bersama dua rakan perempuannya mengambil keputusan untuk ponteng sekolah. Mereka turut ditemani tiga pelajar lelaki lain. Setelah berbincang, mereka bersetuju untuk pergi ke sebuah rumah dalam ladang kelapa sawit.
Apabila sampai di tempat kejadian, mangsa dirogol dua pelajar lelaki berusia 15 tahun di hadapan seorang rakan perempuannya.

Rakan mangsa tidak berbuat apa-apa dan terus merahsiakan tentang kejadian itu. Selepas dirogol, mangsa terus balik ke rumah.

Jurucakap polis berkata, memandangkan mangsa masih di bawah umur, kes ini akan disiasat di bawah Seksyen 376 Kanun Keseksaan kerana merogol.

Comments

Tak Lupa Komen

Rogol

Video Remaja Hubungan Intim Sambil Telefon Ibu

Video Remaja Hubungan Intim Sambil Telefon Ibu   0

VIDEO GADIS MENIPU IBUNYA SAMBIL BERTELANJANG | Naluri ibu. Sepeti tahu sahaja anaknya sedang buat projek kat hotel kan? Korang perasan tak? Mesej kami…jauhi zina….jangan menipu terutama kepada ibu bapa dan [...]