Diserang Pelesit Kerana Bantu ArtisPrevious Article
Saksi Nampak Isteri Mat Yo Tendang GuardNext Article
Breaking News
  • Gambar Penerjun Air Asia Miri Seorang lelaki yang juga merupakan salah seorang staf Air Asia didakwa terjun dari kapal terbang Air Asia yang sedang bergerak di Lapangan Terbang Miri, Sarawak semalam.Chong yang berusia 24 tahun [...]
  • Jawapan Ustaz Azhar Idrus Fakta Kewujudan DinosaurRasanya ramai yang tahu akan haiwan ini, sejenis reptilia yang tersangat besar dan menggerunkan yang dikatakan hidup pada zaman dahulu, filem mengenai dinosaur juga pernah di popularkan suatu ketika dahulu [...]
  • Budak Kangkang Beroda Paling Jauh Masuk World Record Seorang budak lelaki berumur 11 tahun bernama Rohan Kokane sebelum ini telah berjaya mencatat rekod dunia dengan meluncur dan merapatkan badannya di bawah sebatang besi yang hanya berjarak 6.75 inci [...]

Latest Hot

Isteri Mat Yo Kena Kutuk Kaw-Kaw

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article

Isteri Mat Yo Kena Kutuk Kaw-Kaw | Cuma bini Matyo neh dikutuk dan dihina dengan pelbagai kata2 nista di laman facebook bukan la kerana semata2 dia terlibat dalam insiden pergaduhan tersebut dan mengeluarkan kata2 kesat terhadap seorang pakcik yang dah berusia.Tak larat nak baca. Setakat neh yang share je dah dekat 6,000 ribu leh. Share aje tau, share. Share satu video pergaduhan mulut yang berlaku di antara bini Mat Yo dengan seorang pakcik yang bekerja sebagai pak guard.
isteri mat Yo+xlupa.net 1 Isteri Mat Yo Kena Kutuk Kaw Kaw
Punca pergaduhan tak dapat dipastikan kenapa. Cerita sekerat2 macam neh untuk kita menilai sapa bersalah sapa tak bersalah memang tak boleh. Susah nak buat penilaian melainkan kita telah pun mendapat kedudukan yang jelas mengenai situasi tersebut.

Tetapi disebabkan kedangkalan sikapnya yang memaparkan kebodohan diri di alam maya. Oke ko bergaduh. Lepas tue ko rakam insiden tersebut. Dah rakam satu hal, pergi upload kat internet pula tue? Tak terfikir ke bahawa rakaman itu sebenar err memalukan diri sendiri?

Niat dia nak menadah simpati orang. Itu sebab dia upload. Nak mengutuk tindakan pak guard yang dia anggap kurang ajar. Tapi errr sekarang orang ramai anggap pak guard tue yang kurang ajar ke atau dia yang kurang ajar? Nampaknya perasaan orang ramai tak sama dengan apa yang dia rasakan. Di alam maya, majoritinya  telah meletakkan kesalahan dan hukuman di atas bahu bini Mat yo. Bukan nya ke atas pakcik tue.

Tengok, sapa dah termalu kalau bukan diri sendiri?

Aku boleh faham lagi kalau itu rakaman curi. Orang lain yang rakam, orang lain yang sebar, Aku boleh faham lagi kalau bini Mat Yo rakam mungkin untuk tujuan peribadi. Tunjuk kat family ke, sedara mara ke yang tadi bergaduh dan blablabla. Yang aku tak boleh faham sangat ialah bila dia memilih untuk upload di internet. Apa masalahnya dengan dia neh? Tak berfikir ke sebelum nak melakukan sesuatu?

Dulu pun dah tercetus kontroversi dah. Lihat paparan gambar kat bawah neh ;

537439 116321195207328 380966858 n Isteri Mat Yo Kena Kutuk Kaw Kaw

Cakap orang anjing. Citer pasal aib pongpang2. Nampak macam bagus tapi err bagus ke? Rentetan dari peristiwa demi peristiwa yang membabitkan isteri Mat Yo [aku ingat kontroversi bini dia lebih banyak diperkatakan berbanding skill permainan Mat Yo atas padang] maka satu page KAMI BENCI ISTERI MAT YO diwujudkan di laman facebook. Ingat takde likers. Tapi ada weh. Setakat neh dah 5k lebih. Lepas peristiwa video neh tatau pula berapa..

Rujuk ==> https://www.facebook.com/KamiBenciBiniMatYo?filter=1

Ada ke kat Malaysia neh orang benci mana2 isteri pemain bola sepak? Isteri Mat Yo yang pertama aku rasa. Memang lawak jenaka la dia neh.

source

Comments

Tak Lupa Komen

Isu Terkini

Aida Bangga Dapat Hilangkan Teruna Pakwe

Aida Bangga Dapat Hilangkan Teruna Pakwe   0

Tanpa rasa segan silu seorang perempuan bawah umur dengan selambanya memuat naikkan gambar dia dengan kekasihnya yang baru sahaja selesai berzina dengan status kontroversi  "YESS AKHIRNYA DAPAT TERUNA DIA. FUHH SELESA ^^)"   Apa [...]