Cikgu Kerap Buat Gangguan SeksualPrevious Article
Wanita Cantik Beraksi Di GelanggangNext Article
Breaking News
  • Video Aksi Basah Nora Danish TersebarVideo Aksi Basah Nora Danish Tersebar-Janda terhot di Malaysia,bukan sekadar hot,siapa sangka dia juga seorang yang lasak dan berbisa.Kepada lelaki-lelaki diluar sana, jika anda menonton video di bawah, mungkin anda [...]
  • Hilang Dara Di Usia 12 Tahun Kerana FacebookHilang Dara Di Usia 12 Tahun Kerana Facebook-Usia mereka baru 12 dan 13 tahun dan masih bersekolah, tetapi kesucian diri diragut teman lelaki ekspres yang dikenali menerusi laman sosial popular, [...]
  • Hanez Suraya Bukan Taste Saya-Kim Jin SungHanez Suraya Bukan Taste Saya-Kim Jin Sung-Pelakon Korea yang mula mencipta nama di Malaysia ini berterus terang.Saya suka Hanez, walaupun dia hampir menepati ciri-ciri gadis idaman yang saya cari tetapi [...]

Latest Hot

Gambar Shila Amzah Dan Johan As’ari Bercinta

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Gambar Shila Amzah Dan Johan As’ari Bercinta

Gambar Shila Amzah Dan Johan As’ari Bercinta | Sejak dari itu, kisah percintaan Shila sudah tidak lagi menjadi perbualan ramai. Namun beberapa hari lepas, Shila dilihat aktif berkongsi foto-fotonya di Instagram sewaktu bertandang ke majlis rumah terbuka Johan As’ari pada hari Sabtu yang lepas.

shila amzah johan+xlupa.net  Gambar Shila Amzah Dan Johan As’ari Bercinta

Mungkin bagi sesetengah orang ianya hanyalah sekadar foto biasa. Tetapi tidak pada peminat-peminat Shila yang seakan merestui penyanyi ini sekiranya dia dan Johan bertemu jodoh.

 shila amzah johan+xlupa.net 3 Gambar Shila Amzah Dan Johan As’ari Bercinta

Kisah Johan Sebelum ini :

Sejak penghujung Mei yang lalu, Johan As’ari mengakui telah bertemu seseorang yang istimewa sebagai pengganti Nabila Huda.

Menurut Johan, dia tertarik dengan keperibadian gadis itu kerana sering mengingatkannya untuk menunaikan solat di samping sangat mengambil berat tentang dirinya.

Bagaimanapun, hubungan ini agak berbeza dengan pasangan bercinta yang lain kerana Johan mengakui tidak pernah melabelkan diri mereka sebagai kekasih namun keduanya tahu perasaan masing-masing.

Sebenarnya saya masih lagi ‘single’ kerana kami tak pernah ‘declare’ hubungan kami tetapi jodoh itu rahsia Allah. Ini tak bermakna saya seorang kaki perempuan. Dia tak sama dengan kawan-kawan perempuan saya yang lain. Jika dia adalah pilihan yang tepat, maka saya akan membuktikan rasa cinta saya mengikut adat.

Namun dalam masa yang sama, Johan menyimpan hasrat untuk mengikat tali pertunangan pada bulan Disember tahun ini sebelum berangkat ke Dubai untuk menjalani penggambaran drama RTM.

shila amzah johan+xlupa.net 2 Gambar Shila Amzah Dan Johan As’ari Bercinta

Kalau boleh saya ingin mengikat tali pertunangan sebelum ke Dubai pada Disember ini, namun kami masih mengenali hati budi masing-masing. Seandainya ada jodoh saya dengan dia, maka kami akan bertunang.

shila amzah johan+xlupa.net 1 Gambar Shila Amzah Dan Johan As’ari Bercinta

Meskipun kerap ditanya mengenai identiti gadis istimewa itu, Johan masih tetap dengan pendirian untuk merahsiakannya buat masa ini. Johan menganggap kisah cinta lalu banyak mengajarnya untuk lebih berhati-hati dalam berbicara soal cinta.

shila amzah johan+xlupa.net 4 Gambar Shila Amzah Dan Johan As’ari Bercinta

Bagaimanapun, Johan masih mengunci mulut mengenai identiti wanita misteri itu. Adakah Shila Amzah adalah wanita yang dimaksudkan? Tunggu sahajalah tuan empunya badan keluarkan kenyataan nanti ya? -Beautiful Nara

 

 

Comments

Tak Lupa Komen

Gossips

Tudung Bawal Mawar Fizo Omar Dari Blogger

Tudung Bawal Mawar Fizo Omar Dari Blogger   0

Minggu ini terlalu banyak berita sensasi mengenai tudung Eksklusif Fareeda. Kritikan demi kritikan diterima oleh pengguna media sosial daripada isu rampasan tudung Fareeda tiruan sehinggalah kepada kualiti dan harganya yang [...]