Cikgu Kerap Buat Gangguan SeksualPrevious Article
Wanita Cantik Beraksi Di GelanggangNext Article
Breaking News
  • Video Sejarah Komando Vat 69 MalaysiaSejarah Komando Vat 69 Malaysia  Rancangan yang di petik dari Astro Channel History , Vat 69 Malaysia Very Able Troopers yang mengiktirafkan Vat 69 ini sebagai pasukan yang terbaik dan di [...]
  • Bapa Dan 4 Anak Kecil 10 Jam Keluar Dari Hutan Lahad DatuBapa Dan 4 Anak Kecil 10 Jam Keluar Dari Hutan Lahad Datu LAHAD DATU: Setelah 11 hari bersembunyi di hutan dengan hampir setiap hari mendengar bunyi tembakan, seorang bapa akhirnya nekad [...]
  • Gambar Anwar Beraksi Dengan Lelaki,Video Akan MenyusulGambar Anwar Beraksi Dengan Lelaki,Video Akan Menyusul Menerusi satu blog yang baru diwujudkan. Blog tu terbitkan artikel pertama pada hari khamis, 14 mac 2013.Artikel itu menceritakan tentang hubungan seks sambil memaparkan [...]

Latest Hot

Gambar Shila Amzah Dan Johan As’ari Bercinta

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Gambar Shila Amzah Dan Johan As’ari Bercinta

Gambar Shila Amzah Dan Johan As’ari Bercinta | Sejak dari itu, kisah percintaan Shila sudah tidak lagi menjadi perbualan ramai. Namun beberapa hari lepas, Shila dilihat aktif berkongsi foto-fotonya di Instagram sewaktu bertandang ke majlis rumah terbuka Johan As’ari pada hari Sabtu yang lepas.

shila amzah johan+xlupa.net  Gambar Shila Amzah Dan Johan As’ari Bercinta

Mungkin bagi sesetengah orang ianya hanyalah sekadar foto biasa. Tetapi tidak pada peminat-peminat Shila yang seakan merestui penyanyi ini sekiranya dia dan Johan bertemu jodoh.

 shila amzah johan+xlupa.net 3 Gambar Shila Amzah Dan Johan As’ari Bercinta

Kisah Johan Sebelum ini :

Sejak penghujung Mei yang lalu, Johan As’ari mengakui telah bertemu seseorang yang istimewa sebagai pengganti Nabila Huda.

Menurut Johan, dia tertarik dengan keperibadian gadis itu kerana sering mengingatkannya untuk menunaikan solat di samping sangat mengambil berat tentang dirinya.

Bagaimanapun, hubungan ini agak berbeza dengan pasangan bercinta yang lain kerana Johan mengakui tidak pernah melabelkan diri mereka sebagai kekasih namun keduanya tahu perasaan masing-masing.

Sebenarnya saya masih lagi ‘single’ kerana kami tak pernah ‘declare’ hubungan kami tetapi jodoh itu rahsia Allah. Ini tak bermakna saya seorang kaki perempuan. Dia tak sama dengan kawan-kawan perempuan saya yang lain. Jika dia adalah pilihan yang tepat, maka saya akan membuktikan rasa cinta saya mengikut adat.

Namun dalam masa yang sama, Johan menyimpan hasrat untuk mengikat tali pertunangan pada bulan Disember tahun ini sebelum berangkat ke Dubai untuk menjalani penggambaran drama RTM.

shila amzah johan+xlupa.net 2 Gambar Shila Amzah Dan Johan As’ari Bercinta

Kalau boleh saya ingin mengikat tali pertunangan sebelum ke Dubai pada Disember ini, namun kami masih mengenali hati budi masing-masing. Seandainya ada jodoh saya dengan dia, maka kami akan bertunang.

shila amzah johan+xlupa.net 1 Gambar Shila Amzah Dan Johan As’ari Bercinta

Meskipun kerap ditanya mengenai identiti gadis istimewa itu, Johan masih tetap dengan pendirian untuk merahsiakannya buat masa ini. Johan menganggap kisah cinta lalu banyak mengajarnya untuk lebih berhati-hati dalam berbicara soal cinta.

shila amzah johan+xlupa.net 4 Gambar Shila Amzah Dan Johan As’ari Bercinta

Bagaimanapun, Johan masih mengunci mulut mengenai identiti wanita misteri itu. Adakah Shila Amzah adalah wanita yang dimaksudkan? Tunggu sahajalah tuan empunya badan keluarkan kenyataan nanti ya? -Beautiful Nara

 

 

Comments

Tak Lupa Komen

Gossips

Pengarah Suka Main Dengan Pelakon

Pengarah Suka Main Dengan Pelakon   0

Gambar hiasan Syarat baru diletakkan pengarah ini kepada artis baru, jika mahu berlakon drama arahannya kena temankan dia ke kelab malam. Nasib baik artis ini diberikan fikiran yang waras dan tidak terlalu [...]