Julia Perez Tayang Dada Selepas Gambar Pra PertunanganPrevious Article
Luahan Ibu Video Anak Dicium Romantik Yang Tersebar Di YouTubeNext Article
Breaking News
  • Review Man Sewel Datang KL BUKAN mahu memberi respons negatif, sebaliknya pengarah fi lem Man Sewel Datang KL (MSDKL), Abdul Rahman Adam mengakui mengambil risiko dengan menggunakan acuan komedi lama dalam fi lem arahannya kerana [...]
  • Hukum Menjilat Kemaluan PerempuanAllah s.w.t menciptakan tubuh manusia dengan fungsi masing-masing. Justeru Islam melarang dari mendatangi isteri dari ‘duburnya’ dan juga semasa haid atau nifas, kesemua pengharaman ini mempunyai dalil dan nas yang [...]
  • Gambar Ngeri Kesan Disebat Akibat BerzinaGambar Ngeri Kesan Disebat Akibat Berzina | Seorang pembantu rumah berasal dari Filipina dan kekasihnya, warga negara Bangladesh, menerima hukuman rotan 100 kali kerana di tangkap berhubungan seksual di luar [...]

Latest Hot

Fasha Sandha Kembali Ramping Tutup Belahan Dada Dengan Burung

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Fasha Sandha Kembali Ramping Tutup Belahan Dada Dengan Burung
Related Articles

Fasha Sandha Kembali Ramping Tutup Belahan Dada Dengan Burung | Sebelum ini Fasha Sandha akui dia memendam perasaan sedih dan sakit hati selepas melahirkan anak sulungnya.Ini bukanlah kerana meroyan atau masaalah  rumahtangga ,sebaliknya Fasha berasa sedikit tertekan apabila berat badannya bertambah sebaik sahaja bersalin.Kini dia kembali ramping selepas menjalani rawatan kecantikkan.Seperti melepaskan geram dia kembali dengan pakaian seksi.

fasha sandha slim+xlupa.net 1 Fasha Sandha Kembali Ramping Tutup Belahan Dada Dengan Burung

Tambah menyakitkan hati apabila terdapat segelintir pihak sering melabelnya gemuk dan menegur penambahan berat badannya itu.

Dua bulan lepas saya bersalin, ada orang tegur ‘Eh Fasha, You nampak berisi ye’. Bagi saya, tak perlulah dia cakap macam tu sebab saya tahu saya gemuk. Apatah lagi saya baru lepas bersalin secara pembedahan, biasalah bila berat badan naik.

Sakit hati tu memang ada, tapi apa yang kita boleh buat kan? Mulut orang memang tak boleh ditutup, jadi saya diamkan sahaja.

Sejak dari itu, pelakon ini mula mendapatkan rawatan di pusat pelangsingan badan Slimworld dan mula memantau pengambilan makanannya dengan penuh disiplin.

fasha sandha slim+xlupa.net 2 Fasha Sandha Kembali Ramping Tutup Belahan Dada Dengan Burung

 

Fasha Sandha Kembali Ramping Tutup Belahan Dada Dengan Burung

fasha sandha slim+xlupa.net 4 Fasha Sandha Kembali Ramping Tutup Belahan Dada Dengan Burung

fasha sandha slim+xlupa.net 6 Fasha Sandha Kembali Ramping Tutup Belahan Dada Dengan Burung

Beberapa bulan selepas saya habis tempoh berpantang, saya terus dapatkan rawatan di Slimworld. Dengan bantuan pakar, saya mula kawal pengambilan makanan dan berdiet.

Untuk pengetahuan anda, Fasha kini sudah dilantik menjadi duta Slimword selama dua tahun sekaligus menjadikannya setanding dengan Erra Fazira dan Ziana Zain.

Sebenarnya, Slimworld dah lamar saya untuk menjadi duta sejak usia kandungan saya 3 bulan lagi. Bila saya betul-betul yakin dengan keberkesanan rawatan yang diberikan, barulah saya terima lamaran mereka baru-baru ini.

fasha sandha slim+xlupa.net  Fasha Sandha Kembali Ramping Tutup Belahan Dada Dengan Burung

Menerusi rawatan berserta diet yang seimbang, Fasha kini telah berjaya mengurangkan berat badan dari 78kg kepada 58 kg. Namun begitu, pelakon ini bersedia melakukan rawatan yang seterusnya untuk mencapai bentuk badan yang lebih sempurna.

fasha sandha slim+xlupa.net 3 Fasha Sandha Kembali Ramping Tutup Belahan Dada Dengan Burung

 

fasha sandha slim+xlupa.net 5 Fasha Sandha Kembali Ramping Tutup Belahan Dada Dengan Burung

Comments

Tak Lupa Komen

0 Comments

No Comments This Article Has No Comments Yet

Sorry, either someone took all the comments and ran away or no one left any in the first place !

But You can be first to leave a comment !

Leave Your Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gossips

Artis Kantoi Nampak Anu -7 Gambar

Artis Kantoi Nampak Anu -7 Gambar   0

Neelofa Maggie Q di set penggambaran Mission Impossible III Gigi Leung malu di atas pentas Dee Hsu aka 'Xiao S' & Kangxi Lai Le Eva Cavalli, isteri pereka fesyen Itali popular, Roberto Cavalli malu [...]