Julia Perez Tayang Dada Selepas Gambar Pra PertunanganPrevious Article
Luahan Ibu Video Anak Dicium Romantik Yang Tersebar Di YouTubeNext Article
Breaking News
  • Papa Gomo Seorang Bekas Banduan Yang Juga Pengundi HantuPapa Gomo Seorang Bekas Banduan Yang Juga Pengundi Hantu PETALING JAYA: Parti Keadilan Rakyat (PKR) menyifatkan Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim sebagai seorang yang "mesra" dan "peramah" dengan semua orang. Pengarah [...]
  • Pengganas Wanita Kiram Tawan Penduduk LAHAD DATU - Seorang penduduk Kampung Tanjung Batu dekat sini melalui saat genting dan menakutkan selama 28 jam apabila dijadikan tebusan selepas rumahnya ditawan 22 pengganas Sulu termasuk dua wanita [...]
  • Tolong Tukar Pengganas Sulu Kepada Pengganas KiramTolong Tukar Pengganas Sulu Kepada Pengganas Kiram PASIR GUDANG – Persatuan Suluk Bersatu Sabah (PSBS) menggesa kerajaan dan media tempatan menukar panggilan pengganas Sulu kepada pengganas Kiram.Pemangku Presidennya, Faizal Sisar berkata, [...]

Latest Hot

Fasha Sandha Kembali Ramping Tutup Belahan Dada Dengan Burung

Line Spacing+- AFont Size+- Print This Article
Fasha Sandha Kembali Ramping Tutup Belahan Dada Dengan Burung
Related Articles

Fasha Sandha Kembali Ramping Tutup Belahan Dada Dengan Burung | Sebelum ini Fasha Sandha akui dia memendam perasaan sedih dan sakit hati selepas melahirkan anak sulungnya.Ini bukanlah kerana meroyan atau masaalah  rumahtangga ,sebaliknya Fasha berasa sedikit tertekan apabila berat badannya bertambah sebaik sahaja bersalin.Kini dia kembali ramping selepas menjalani rawatan kecantikkan.Seperti melepaskan geram dia kembali dengan pakaian seksi.

fasha sandha slim+xlupa.net 1 Fasha Sandha Kembali Ramping Tutup Belahan Dada Dengan Burung

Tambah menyakitkan hati apabila terdapat segelintir pihak sering melabelnya gemuk dan menegur penambahan berat badannya itu.

Dua bulan lepas saya bersalin, ada orang tegur ‘Eh Fasha, You nampak berisi ye’. Bagi saya, tak perlulah dia cakap macam tu sebab saya tahu saya gemuk. Apatah lagi saya baru lepas bersalin secara pembedahan, biasalah bila berat badan naik.

Sakit hati tu memang ada, tapi apa yang kita boleh buat kan? Mulut orang memang tak boleh ditutup, jadi saya diamkan sahaja.

Sejak dari itu, pelakon ini mula mendapatkan rawatan di pusat pelangsingan badan Slimworld dan mula memantau pengambilan makanannya dengan penuh disiplin.

fasha sandha slim+xlupa.net 2 Fasha Sandha Kembali Ramping Tutup Belahan Dada Dengan Burung

 

Fasha Sandha Kembali Ramping Tutup Belahan Dada Dengan Burung

fasha sandha slim+xlupa.net 4 Fasha Sandha Kembali Ramping Tutup Belahan Dada Dengan Burung

fasha sandha slim+xlupa.net 6 Fasha Sandha Kembali Ramping Tutup Belahan Dada Dengan Burung

Beberapa bulan selepas saya habis tempoh berpantang, saya terus dapatkan rawatan di Slimworld. Dengan bantuan pakar, saya mula kawal pengambilan makanan dan berdiet.

Untuk pengetahuan anda, Fasha kini sudah dilantik menjadi duta Slimword selama dua tahun sekaligus menjadikannya setanding dengan Erra Fazira dan Ziana Zain.

Sebenarnya, Slimworld dah lamar saya untuk menjadi duta sejak usia kandungan saya 3 bulan lagi. Bila saya betul-betul yakin dengan keberkesanan rawatan yang diberikan, barulah saya terima lamaran mereka baru-baru ini.

fasha sandha slim+xlupa.net  Fasha Sandha Kembali Ramping Tutup Belahan Dada Dengan Burung

Menerusi rawatan berserta diet yang seimbang, Fasha kini telah berjaya mengurangkan berat badan dari 78kg kepada 58 kg. Namun begitu, pelakon ini bersedia melakukan rawatan yang seterusnya untuk mencapai bentuk badan yang lebih sempurna.

fasha sandha slim+xlupa.net 3 Fasha Sandha Kembali Ramping Tutup Belahan Dada Dengan Burung

 

fasha sandha slim+xlupa.net 5 Fasha Sandha Kembali Ramping Tutup Belahan Dada Dengan Burung

Comments

Tak Lupa Komen

Gossips

Pengarah Suka Main Dengan Pelakon

Pengarah Suka Main Dengan Pelakon   0

Gambar hiasan Syarat baru diletakkan pengarah ini kepada artis baru, jika mahu berlakon drama arahannya kena temankan dia ke kelab malam. Nasib baik artis ini diberikan fikiran yang waras dan tidak terlalu [...]